Inschrijving KSA jaar

 

Het inschrijvingsgeld 

Het inschrijvingsgeld voor KSA Minderhout bedraagt 45 euro per lid, per jaar.

Waar wordt dat geld voor gebruikt?

  • Het grootste deel storten wij integraal door naar KSA Nationaal, onze overkoepelende organisatie. Via KSA Nationaal is je kind verzekerd voor lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Meer informatie op http://www.ksa.be/Verzekering, of bij de secretaris van KSA Minderhout.
  • Het overige bedrag wordt gebruikt om activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden. Spelmateriaal, knutselmateriaal, lokalen die in orde zijn, water en energie... Ook die dingen moeten wij als vrijwilligersorganisatie immers zelf betalen!

Informeer ook zeker bij uw ziekenfonds voor eventuele tegemoetkomingen.

Wanneer u problemen zou hebben om het lidgeld van uw kinderen te betalen, kunt u steeds contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een oplossing.

 

Hoe mijn kind inschrijven?

Aan het begin van het jaar wordt er op de site, sociale media en in onze infobrochure een link meegedeeld waarin u uw kind kunt inschrijven voor een fantastisch KSA-jaar!

Wil u uw kind midden in het jaar inschrijven? Dat is ook geen enkel probleem! Stuur een mailtje naar: secretariaat.ksaminderhout@gmail.com voor meer info + inschrijvingsformulier te ontvangen.

 

Tot snel op de KSA!