Joro -5-6

 

* Programma joro 5-6 *

27 april: kubtoernooi
Zie affiche voor meer info!!!

4 mei: groepsreis
Vergeet deze datum niet, want dan gaan we met heel de KSA op stap! Hou deze datum zeker vrij, zodat je zeker mee kan.๐Ÿ˜Š Meer informatie volgt nog.

18 mei: kooktocht
Lang geleden dat je nog eens bent gaan picknicken? Dan is dit DE kans om dat nog eens te doen! Kom om 15u naar de lokalen, en dan mogen jullie om 18u met een bolle buik terug naar huis vertrekken๐Ÿ˜‰.

1 juni: dorpsspel
Vandaag gaan we jullie oriëntatie nog eens testen! Eens zien of jullie niet verdwalen tijdens ons supercool dorpsspel.๐Ÿ˜‰Jullie zijn van 14-17u welkom op de ksa om er weer een leuke namiddag van te maken!!

15 juni: uitstap de Mosten
De zomerkriebels beginnen al te komen, tijd om nog eens naar de Mosten te gaan! Zonnen, spelen op het gras of in de speeltuin, pootjebaden( en misschien wel een plonsje doen),… het kan allemaal. We verwachten jullie om 14u aan de Mosten en om 17u mogen jullie terug opgehaald worden. Neem €3 mee om de inkom te financieren. Leg je zwemkleren al maar klaar!

PS: laat voor 8 juni weten of je meegaat door een berichtje te sturen naar dit nummer: 0493873649 (nummer Jasmien)

3 juli+ 27 juli: vakantie-animatie
Missen jullie je vrienden al tijdens de grote vakantie? Dan kan je ze nog eens zien tijdens onze vakantie- animatie! Jullie zijn welkom van 18-20u om eventjes te ravotten. Tot dan!!

3-11 augustus: KSA KAMP!!!!
Het is weer zover, ons ksa kamp staat voor de deur! Wij hebben er al keeeeeiiiiveel zin in, en hopen dat jullie allemaal meegaan! Een week lang ravotten met je vrienden, wie wil dat nu niet? (en even niet naar je ouders moeten luisteren ๐Ÿ˜‰) Hopelijk zien wij jullie dan!

Dat was ons programma voor dit jaar!! Wij hopen dat we jullie allemaal veel zien verschijnen, om er nog een top semester van te maken.๐Ÿ˜Š

 

 

Groetjes

Jasmien, Lien, Jorbe en Jinthe