Knim

 

* Programma knim *

 

 

 Heeey knimmers, hebben jullie ook zoveel zin in de nieuwe activiteiten?! Wij ookkk, neem zeker een kijkje naar wat we allemaal gaan doen dit jaar. Groetjes jullie lievelingsleiding.

 

3/02 Vriendjesnamiddag
Het is weer zover, vriendjesnamiddag, neem zeker al je vrienden mee die niet in de Ksa zitten. Meer info vind je op de affiche.

10/02 Stadsspel
Bij dit stadsspel gaan we op pad naar Antwerpen, jeejj! Meer info volgt nog.

17/02 Voorbereiding ouderfeest
Het ouderfeest komt steeds dichterbij dus het is tijd om te oefenen! Kom zeker langs op de Ksa van 14u tot 17u om je beste dansskils te laten zien!

24/02 Generale repetitie
Nog een laatste keer oefenen voor het echte ouderfeest begint. Kom zeker de act nog eens inoefenen zodat jullie helemaal klaar zijn voor de echte show! Jullie worden aan de Ksa lokalen verwacht van 14u tot 17u.

2/03 Ouderfeest
De dag is eindelijk aangebroken. Zijn jullie allemaal klaar om je act te showen aan je ouders? Meer informatie vind je op de affiche.

9/03 Bosspel
We gaan nog eens naar het bos joepieee! Vergeet zeker niet met je fiets naar de Ksa lokalen te komen om 14u en om 17u zijn we terug aan de lokalen.

23/03 Highland games
We duiken even terug in de tijd en spelen 19e-eeuwse clanspelen. Kom jij ook jou clan verdedigen en leid je ze naar de overwinning?! Kom jezelf zeker bewijzen en kom naar de Ksa lokalen van 14u tot 17u!

6/04 Lucky Night 2.0
Lucky Night was toch zo een leuke avond en daarom doen we het gewoon nog een keer! Heb jij zin om even lekker los te gaan kom dan zeker naar de lokalen van 20u tot 22u.

20/04 Teambuilding
Een toffe groepssfeer is toch een van de belangrijkste dingen in de Ksa, daarom gaan wij vandaag extra hard aan onze groepsband werken! Kom zeker eens langs op de Ksa van 14u tot 17u

4/05 Groepsreis
Het is groepsreis jeejj! Ben jij ook zo benieuwd waar we dit jaar naartoe gaan?? Neem dan zeker een kijkje op de affiche.

 

Groetjes jullie leiding