Joro 2

 

* Programma joro 2 *

 

 

Hallooo, joro 2’ers!!!

Wij hebben weer superleuke activiteiten voor jullie klaarstaan!!! We
hopen dat jullie er weer allemaal bij zijn.

10 februari: carnavalsfeestje (18u - 20u)
Heb je zin om jezelf te verkleden en samen met ons te feesten? Haal dan je origineelste outfit uit de kast en kom jezelf uitleven op ons carnavalsfeest!! Joro 1 zal er ook bij zijn want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Om 18u zetten we het feest in en om 20u zullen jullie wel uitgefeest zijn.

24 februari: voorbereiding ouderfeest (14u - 16u)
Ouderfeest is terug van weggeweest. We gaan er dit jaar weer een topeditie van maken en daar is de nodige voorbereiding voor nodig. Als je meedoet met ouderfeest kom je best ook naar deze activiteit zodat je zeker goed voorbereid bent. We zien jullie om 14u op de KSA.

2 maart: ouderfeest (zie affiche)
Dé dag waar jullie we op geoefend hebben. Tijd om te laten zien wat voor een toppers joro 2’ers zijn. Meer info vind je op de affiche.

9 maart: Olympische Spelen (14u-16u)
Maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol actie, spanning en sportiviteit, want vandaag organiseren we onze eigen Olympische Spelen! Kom 14u naar de KSA en bereid je voor op een reeks
geweldige uitdagingen en leuke wedstrijden.

23 maart: filmavond (18u - 20u)
Jippie, vandaag gaan we samen een superleuke filmavond beleven! Kom allemaal om 18:00 uur naar
de KSA, en om 20:00 uur mag iedereen weer naar huis gaan. Tot dan!

30 maart: quiz (14u-16u)
Wie heeft er zin in een superleuke activiteit? Vandaag gaan we een quiz doen om te zien wie de slimste Joro 2’er is! Het wordt echt leuk, en we willen dat jullie allemaal meedoen. Kom om 14u naar de KSA, klaar voor de quizpret. Jullie mogen om 16u weer naar huis met jullie slimme koppen vol kennis. We kijken er zo naar uit! Tot dan, slim kampioenen!

13 april: bosspel (14u-16u)
Hebben jullie zin om samen met ons te gaan ravotten in het bos? Jullie mogen om 14u naar het KSA-bos aan de burcht komen! De activiteit eindigt om 16u, dus dan mogen jullie opgehaald worden. Wij kijken er alvast naar uit!!!

4 mei: groepsreis (zie affiche)
Vandaag gaan we op een superleuke groepsreis! Meer
info volgt!

 

 

Lieve groetjes van jullie leiding: Roos, Rune en Giel! ✨