Home » Kamp 2022

KAMP 2022

Op deze pagina vinden jullie allerlei nuttige informatie over het kamp! 

Het kamp is altijd een van onze hoogtepunten van het KSA-jaar. Maandenlang zijn wij voorbereidingen aan het treffen om er een TOP week van te maken! 

Wij staan nu al te springen om te vertrekken! Jullie ook? Lees snel meer over het kamp op deze pagina! 

Zoals elk jaar hebben wij ook een Laatste Kampinfo die jullie allemaal hebben ontvangen. Hierin staat alles in wat jullie moeten weten voor een ON-VER-GE-TE-LIJK kamp! 

De 5 W-vragen beantwoord! 

Wat? KSA KAMP!
Wie? Voor al onze leden vanaf joro 1 tot en met de sjo!
Waar? Dit jaar gaan we naar Geel!
Wanneer? 3-11 augustus voor leden vanaf joro 3
6-11 augustus voor leden van joro 1-2
Waarom? Omdat dit dé leukste tijd is van het KSA-jaar! Een hele week spelen met jouw vriendjes en samen herinneringen maken voor de rest van het leven!

Dit jaar gaan wij op kamp naar ... Werchter

Kampthema

Zoals elk jaar hebben wij ook een kampthema, dit is de rode draad die doorheen heel het kamp loopt. Wij proberen altijd activiteiten, verhaaltjes, ... in thema te doen. Zelfs voor het eten wordt er in het thema gewerkt! 

Het kampthema van dit jaar is... SPROOKJES 

Voor algemene vragen over het kamp kan je altijd terecht bij de kampcoördinatie. Zij beantwoorden jouw vragen met plezier! 

De kampcoördinatie dit jaar zijn:

Kampcoördinatie 

Dit zijn personen uit de begeleiding die kennis hebben van EHBO. Zij houden de medicatie bij van de leden en zullen deze, indien nodig, aan uw kind(eren) geven.

Ook verzorgen zij de dagelijkse kampkwaaltjes.

Mocht u dus opmerkingen hebben die u bent vergeten in te vullen op de medische fiche, mag u altijd contact met een van de verpleegsters opnemen. 

De verpleegsters dit jaar zijn: 

Verplegers/verpleegsters

Goede oogst?

Heeft u thuis een goede oogst van bijvoorbeeld tomaten, courgette, ... Of heeft u veel te veel potten confituur gemaakt? En weet je niet wat je er allemaal mee kunt doen? Wij wel! Contacteer ons en wij komen dit met plezier bij uw thuis ophalen! 

Wij kunnen alles gebruiken, want op een kamp wordt er heel wat afgegeten! 

Wil je op de hoogte blijven van onze kampavonturen?

Dat kan! Tijdens het kamp posten wij dagelijks een blogpost. Bij deze blog zijn allerlei foto's terug te vinden. Je kunt onze blog terugvinden op de site én op onze Facebookpagina.